Vuokrausohjeet ja käyttöehdot

Vuokrausohjeet

Vuokralleantaja: Jätä ilmoitus Oz MAXin vuokrapörssiin. Sopivan vuokralaisen löydyttyä, käy tekemässä vuokrasopimus vastaanotossamme yhdessä vuokraajan kanssa. Huomaathan, että vuokrajakso on vähintään 2 viikkoa. Vuokraaja saa itse määritellä hinnan, jolla jäsenyytensä vuokraa. Vuokralleantaja ja vuokraaja sopivat keskenään vuokrapörssissä ilmoitetun hinnan maksutavasta. Vuokralleantaja vastaa kuukausimaksuista liikuntakeskukseen. Vuokrauksen piiriin kuuluvat MAX- ja GYM jäsenyydet, Perhejäsenyys, Yritysjäsenyys ja MAX arkijäsenyys. Kymmenen kerrankortit eivät ole vuokrattavissa.

Vuokraaja: Ota yhteyttä korttia vuokraavaan jäseneen ja sovi hänen kanssaan tapaaminen Oz MAXin vastaanottoon. Vuokrasopimus tehdään yhdessä vuokraajan kanssa keskuksessa. Vuokrauksen yhteydessä, vuokraajan on maksettava 10€ jäsenyyden siirtomaksu. Vuokralleantaja ja vuokraaja sopivat keskenään vuokrapörssissä ilmoitetun vuokrahinnan maksutavasta. Poistaakseen ilmoituksen vuokrapörssistä, vuokraaja poistaa luomansa tilin vuokrauksen tapahduttua.

Vuokrapörssin käyttöehdot

Liikuntakeskus Oz MAXin jäsenet voivat vuokrata asiakkuuttaan toiselle henkilölle vähintään 2 viikon mittaiseksi jaksoksi. Vuokra-aika voi alkaa minä kuukauden päivänä tahansa. Vuokraaja määrittelee hinnan, jolla asiakkuuttaan vuokraa. Vuokrauksen piiriin kuuluvat MAX- ja GYM jäsenyydet, Perhejäsenyys, Yritysjäsenyys ja MAX arkijäsenyys. Kymmenen kerrankortit eivät ole vuokrattavissa.

Vuokrasopimus tehdään paikan päällä liikuntakeskuksessa. Sopivan vuokraajan löydyttyä, osapuolet sopivat tapaamisen Liikuntakeskus Oz MAXin vastaanottoon, asiakaspalvelun aukioloaikana.

Vuokrauksesta veloitetaan 10€ jäsenyydensiirtomaksu, jonka vuokraaja maksaa Oz MAXin vastaanottoon.
Vuokra-aikaa jatkettaessa siirtomaksua ei tarvitse maksaa uudelleen, mikäli ilmoitus jatkamisesta on tehty ennen vuokrakauden päättymistä. Jäsenyyttä ei voi lopettaa kortin ollessa vuokralla.

Vuokralleantajalla ei ole oikeutta Liikuntakeskus Oz MAXin palveluihin tai jäsenetuihin vuokra-aikana. Sama henkilö voi ottaa jäsenyyden vuokralle maksimissaan 3 kertaa 12 kuukauden sisään. Väärinkäytöksestä seuraa vuokrakortin mitätöiminen. Vuokraajan tulee olla vähintään 15 vuotta täyttänyt henkilö. Alle 18 -vuotiaalta vuokraajalta vaaditaan huoltajan suostumus. Vuokrakortti on henkilökohtainen eikä sitä saa antaa toisen henkilön käyttöön.

Vuokralleantaja ja vuokraaja sopivat keskenään vuokrahinnan maksutavasta. Vuokralleantaja vastaa kuukausimaksuista liikuntakeskukseen. Vuokrapörssin ulkopuolella sovitut maksutapahtumat ovat vuokralleantajan ja vuokraajan välisiä sopimuksia, eivätkä ole Liikuntakeskus Oz MAXin vastuulla.

Vuokrapörssiä käyttämällä hyväksyt vuokrapörssin käyttöehdot.

Lisätietoja Liikuntakeskus Oz MAXin asiakaspalvelusta

info@ozmax.fi
p. 044 775 3010